Developed in conjunction with Joomla extensions.

محور مقاومت (به سوی یک خاورمیانه مستقل)

      

نویسنده کتاب:تیم اندرسون

مترجم:کریم اسمعیلی

در سلسله جنگ های قرن بیست و یکم که توسط واشنگتن به نام «خاورمیانه جدید» آغاز شد، نیروهای مقاومت در حال غلبه هستند.مانند تمام بازیهای امپریالیستی قبل از آن، طرح تحت رهبری ایالات متحده تحت سلطه درآوردن کل منطقه بوده است

- چه از طریق اعمال مستقیم زور، چه از طریق ائتلاف ها یا نیابت ها - برای تضمین دسترسی ممتاز به منابع عظیم خود و سپس تعیین شرایط دسترسی به سایر بازیگران. تا آنجا که کلید شکست قطعی جاه طلبی های واشنگتن در یکپارچگی منطقه ای نهفته است. نیروهای مقاومت – یکپارچگی به رهبری ایران، رهبر بلامنازع «محور مقاومت» در برابر سلطه بیگانگان و گسترش رژیم صهیونیستی – ایران به عنوان هدف محوری‌تر برای تغییر رژیم ظاهر شده است.

این کتاب، محور مقاومت: به سوی یک خاورمیانه مستقل، به دنبال کتاب جنگ کثیف در سوریه در سال 2016 است. پایان جنگ در سوریه و عناصر گسترده تر درگیری منطقه ای، به ویژه چشم انداز فلسطین دموکراتیک، شخصیت مقاومت و نقش ایران را بررسی می کند. توجه را به این لایتموتیف های گسترده ای جلب می کند که زیربنای هر تاریخ خاصی هستند که برای درک هر دو بخش و کل کلیدی هستند:

یک انگیزه واحد، اساساً استعماری، هر تجاوز خاص ایالات متحده را از لیبی به افغانستان هدایت می کند. این جنگ‌های ترکیبی از حملات تبلیغاتی، جنگ محاصره اقتصادی، نیابت‌های تروریستی، تهاجم مستقیم و اشغال نظامی و به دنبال آن سرکوب از طریق دولت‌های مشتری استفاده می‌کنند. هدف از هم پاشیدگی نیروهای مقاومت است.

درست همانطور که هر تجاوز بخشی از یک استراتژی گسترده تر واشنگتن را تشکیل می دهد، به طور مشابه ادغام مقاومت به ویژه برای موفقیت آن حیاتی است.مقاومت یک شخصیت مشترک دارد اما شخصیت یا ایدئولوژی آرمانی ندارد. با این حال، ویژگی‌های مشترک، تقاضا برای خودمختاری مردمی و ساختارهای اجتماعی پاسخگو است که در خدمت منافع اجتماعی گسترده هستند.

محور ها به اسطوره‌های مربوط به جنگ‌ها و مقاومت می‌پردازد و در عین حال تلاش می‌کند تا تاریخچه‌ای جزئی و موقت از درگیری‌ها را ارائه دهد. تمرکز بر مقاومت می تواند به ما در درک شکست قدرت های بزرگ کمک کند، چیزی که برای هیچ تحلیلی که با قدرت شروع و پایان می یابد ممکن نیست.

این کتاب دارای چهار قسمت و 432 صفحه می باشد که به شرح زیر می باشد:

فهرست مطالب
بخش اول: امپریالیسم و مقاومت
1. محور و «خاورمیانه جدید»
2. امپراتوری ها، مقاومت و خودمختاری
3. تحریم ها به عنوان جنگ محاصره
4. اسطوره و روش در مطالعات جنگ
قسمت دوم: فروپاشی جنگ کثیف در سوریه
5. جنگ کثیف بازبینی شده
6. آزادسازی حلب
7. فریبکاری ایالات متحده-مبارزه با داعش: جنایت در جبل الثردا
8. _سلاح های شیمیایی در سوریه
9. صنعت حقوق بشر در جنگ بشردوستانه
10. چپ کاذب و "انقلاب سوریه"
11، پناهندگان به عنوان سلاح های جنگی
بخش 3: اتحاد غرب آسیا
12. آینده فلسطین
13. حزب الله و مقاومت منطقه ای
14. چرا ایران مهم است
15. به سمت غرب آسیا
بخش چهارم: پس‌نسخه
16. جنگ، همبستگی، سوء استفاده

تحریریه مجله ایرانی روابط بین الملل

تمامی حقوق برای مجله ایرانی روابط بین الملل محفوظ است ©2024 iirjournal.ir. All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.